Intiassa mikaan ei toimi mutta kaikki jarjestyy. Niinhan mina kirjoitin jossain aikaisemmassa kirjoituksessani. Enaan en ole lauseesta niin varma. Monien koulussani olevien elamassa mikaan ei toimi eika asiat varmaan ikina jarjesty parempaan pain.Sen lisaksi etta koulun johtajatar osaa olla suuri mulkku, opettaja ja hoitajat lyo lapsia, myos lapset ovat petoja toisilleen.

Tanaan aamun liikunnassa harjoiteltiin tanssitunneilla opittua. Istuin ja vakersin seuraavan tunnin aiheen parissa ja katsoin etta kaikki harjoittelee. Aloin ihmettelemaan missa kolme isompaa poikaa on. Kurkkasin pienempaan huoneeseen, missa fyysisesti vaikeavammaisia pidetaan. Pojat istui pienemman pojan ymparilla. Yksi sytytti tulitikkuja ja poltti liekilla pikkuisen sisareisia ja alapaata. Pikkuinen makasi alasti lattialla ja itki. Se pikkuinen on sellainen, joka ei muuta tee kuin itke tai tuijottaa lasittuneesti eteensa. Ei pysty kunnolla liikkumaan ja on aliravituin lapsi mita olen nahnyt. Isot enkelin silmat ja paksut tuuheat ripset.

Pystyin jotenkin pitamaan itseni kasassa ja huusin etta mita helevettia ne tekee. Eka kerta kun kiroilin Intiassa. Pojat pelastyi ja nauroi hermostuneesti. Kaskin heti lopettamaan. Haukuin ja kysyin etta miten ne voi. Paakiusaajan lempiguru on Sai Papa. Kysyin etta ymmartaako han etta Sai papa katsoo koko ajan pojan tekemisia. Ja nyt sai papa hapeaa ja itkee. Ma olin lahella itkua myos. Pojat naytti oikeasti tajuavan etta olin raivoissani. Pyysivat anteeksi. Mita te multa pyydatte, pyystakaa Chimanaylta. Ja luvatkaa etta ette enaan ikina tee noin. Lupasi ja pyysi anteeksi ja seurasi mua huoneesta pois ja hoki ja hoki etta sorry, sorry...

kun seuraavan kerran kurkkasin huoneeseen tilanne oli sama. Chimnay makasi edelleen lattialla ja kiusaaja oli vaihtunut niinkuin kiusausmetodikin. Nyt lyotiin rintaan ja vatsaan. Sama kuvio taas. Suutuin ja sorry sorry sorry. Chimnay tuotiin isomompaan huoneeseen ja menin paiajilemaan sita. Chimnay itki mutta heti kun otti kadesta kiinni, se hiljeni. Kun olin saanut chimayn rauhoittumaan ja katsoin sita ja mietin sen elamaa: Se on ainut lapsi jota vanhemmat eivat oleIKINA kayneet katsomassa. Se on koulun "rasittavin" oppilas. Pissaa ja kakkaa ja ei pysty syomaan itse. Aiheuttaa hirveasti toita kaikille. Rasite. Mita sen pojan elamassa on. Silloin kun sita ei retuteta pesulle tai sen kurkkuun ei tungeta ruokaa se vaan istuu tai makaa yksin. On kuulemma niin huonossa kunnossa etta ei ole mitaan hyotya yrittaa ottaa siihen kontaktia. En pysynyt enaan kasassa ja lahdin luokasta pois.

Kun tulin takaisin yritin menna Chimnayn luokse mutta en pystynyt. Kiusaajat ihmeteli miksi itkin. Sanoin etta itkin heidan takia. kerasin kamat ja lahdin luokasta pois. Myohemmin molemmat pojat tuli viela pyytamaan anteekdi. Please mam, Don't be afraid of me.  Yritin selittaa mista on kysysmys. Etta on tyhmaa vaarin ja epareilua kaytosta, Chimnay ei mitenkaan pysty puolustautumaan. Sorry, sorry, sorry. Please, don't tell Rekha Madam.

Niin. En kertonut Rekha Madamille. En usko etta se auttaa mitaan. Rekha Madam laittaa pahan kiertamaan. Jostain ne pojat on lasten pieksemisenkin oppinut. Nyt on tunteet aika sekavat. Toinen tunti ja lapset olivat kaikki aurinkoja ja ihania ja tuntui hyvalta kun sai parille toivottomalle taottua paahan hapsupallon askartelu-ohjeet. Jai vaan aika dinosaurus blues fiilis. Mita ma muka oikeasti voin mihinkaan vaikuttaa. Ma olen vain kolme kuukautta taalla. Vaikaa kolmeksi kuukaudeski saisin pojat lopettamaan Chimnayn pieksennan, parin kuukauden ajan lapset saa maalata, mita sitten kun lahden? Kolme kuukautta on ihan liian pieni aika yhtaan mihinkaan asioiden muutamiseen. Vaikka en ma edes sen takia tahan projektiin ryhtynytkaan. Ryhdyin tahan siksi etta nakisin millaista on tyoskennella lasten kanssa ja etta miten paskasti jossain asiat oiekasti on. Etta vahan taas havahtuisi siita suomipumpulissa elamisesta Ja jotta oppisin enemman jostain viearaasta kulttuurista.No. Suomipumpuli on karissut ja paskaa on ja intialaisesta kulttuurista olen oppinut vaikka mita.

En tieda olisko tasta pitanyt tanne kirjoittaa. Kauheuksilla massailya. Oli vaan pakko suoltaa ulos. sellaista.