Les Pilesin koirat kilpailee ruumuudellaan. Silmapuoli, jalkauoli, maantienharmaa, raksyttava rakki...Kaikki urokset ovat keraantyneet maatilan talon ymparille. Perheen saksanpaimenkoiralla on juoksu ja se vikisee parvekkeella kun muut haukkuu alhaalla. Terassin lasikaton alla Undulaatit lentelee hermostuneesti. Puut ovat taynna lintuja ja vihdoin lumikin on sulanut kokonaan pois, kylvopuuhia voi tehda t-paitasillaan ja nena tayttyy pisamista. Kevat!!

Olen viela samalla maatilalla. Vietin viisi paivaa tassa valissa Barcelonassa ja palasin takaisin. Barcelona on ihana kaupunki. En osaa paattaa kummasta pidan enemman, Berliini vai Barceloona, Barcelona vai Berliini...Kaupungin paanahtavyyksien koluamiseen ei tarvitse montaa paivaa ja kaikkialle paasee helposti metrolla. Ihania kirpputoreja ja vintage-puoteja, arkkitehtuuria, yoelamaa...

Maatilalla olo on lokoisaa. Tyota ja ruokaa ja lepoa, espanjan opiskelua. Sanavarastoni on kasvanut huimasti. Tiedan mika on lapio, tikkaat, sivellin, sementti, kylvaa, kastella, peittaa, lannoittaa. Olen oppinut tekemaan eri variaatioita espanjalaisesta tortillasta ja kokkaamaan mahtavia pataruokia. Talla viikolla pitaisi kokata perheelle jotain suomalaista. Pinaattikeittoa? Hernekeittoa ja pannaria? Makkaraa? Ehdotuksia otetaan vastaan!