Taas Kundapurassa.

Perjantaina saavuin aamuyolla kolmelta kundapuran asemalle. Matka gooalta meni rattoisasti naisten vaunussa. Vaunu oli tupaten taynna ja istumatilaa oli n. kolme senttia. kaikki latia- ja hyllytila oli taytetty ihmisilla ja matkatavaroilla. Tunnelma vaunussa oli kuitenkin iloinen. Ihmiset taikoivat tilaa lisaa sitamukaa kun vaunuun tunkeutui lisaa matkustajia. Puhuin nuoren tyton, Sunnithan, kanssa uskonnoista ja paadyttiin niinkin kliseiseen lopputulokseen kuin etta ei ole valia mita jumlaa palvoo tai rukoilee, jumala on sama eika valita kunhan hanta jotenkin joksus muistaa. Meissa kaikissa kaikissa virtaa veri ja se jo tekee meista siskoja keskenaan. Muutakin puhuttiin. Keskustelussa ei ollut mitaan maata mullistavaa mutta tuntui jotenkin hirvean merkitykselliselta kun Sunnitha puhui samasta jumalasta ja sisaruudesta. Vaihdettiin yhteystiedot ja nahdaan ensi viikolla Goalla.

Aamulla koroteltiin Kundapuran kuoppaisia teita pitkin luonnonpuistoon. Bussissa oli fsl:n vapaaehotisia ja tyontekijoita. Luonnonpuisto oli mahtava! Kunnon viidaakko. Liaaneja, myrkkykaarmeita, apinoita, valtavan kokoisia hamahakkeja, puita, kenkiin tunkeutuvia bludsuckereita. Patikointiretkella eksyttiin. Ei sinaansa yllata kun oppaana oli fsl'n tyontekija... kello oli paljon ja alkoi hamartamaan eika oppaalla ollut mitaan hajua oikeast reitista. Pelastusjoukot saapuivat kuitenkin ennen kunnon pieman tuloa joten loppu hyvin kaikki hyvin. Patikoinnin jalkeen alkoi bloodsucker suuretsinta. Ne pienet penteleen purevat pienen pienen reian josta valuu verta solkenaan. Nayttaa kuin olisi kirveella isketty.

Illalla istuttiin ulkona kynttilarigissa ja puhuttiin maailmaa paremmaksi. Mietittiin minkavarisia olemme. Ivan on taivaansininen ja Annalisa kuninkaallinen punainen. And Bjorn, Bjorn is SO orange! Fsl oli ostanut meille hirvean maaran alkoholia mutta kenekaan ei tehnyt mieli juoda. Kuhan nautittiin toisistamme. Nukahdin terassille puheensorinaan, josta sitten jossain vaiheessa havahduin ja kommin nukkumaan sankyyn, moskiittoverkon alle.

Aamulla olo oli muuten hyva paitsi etta nelja paivaa vaivannut vatsatauti ei ollut vielakaan lahtenyt pois. Pakottauduin syomaan kuitenkin yhden mandariinin ja join hiukan chaita. Vapaaehtoisten ja fsl'n tyontekijoiden tiet erosivat ja lahdettiin pienella porukalla Kolluriin, pieneen vuorten keskella laaksossa olevaan kylaan. Kollurin kylan ainut nahtavyys on iso, vanha temppeli. Heti temppeliin tultuamme alkoi kova sade ja ukkonen. Varjoteltiin temppelin muurien suojissa pappien ja intialisten turistien kanssa. Kaksi pappia meni maahahn sateeseen makaamaan. Alkoivat kierimaan hitaasti alttaria ympari, vesilatakoiden yli. Oranssit, ohuet lannevaatteet liimautivat ihoon. Kierittyaan alttarin ympari papit nousivat ylos, high five, ja muiden pappien viereen sadetta pitamaan.

Kierreltiin kylan paria pikkukatua ja syotiin lounas yhdessa. Porukka jakutui taas pienempiin yksikoihin ja suomalais-italiais yksikko suuntasi tanne kundapuraan. Hassua muuten miten hyvin me suomalaiset tullaan italialaisetn kanssa toimeen. Johtuu ehkä siita kun kaikki muut on melkein sakslaisia ja höpöttelee saksaansa. Illan suunnitelmissa on tai-juhlat( Hannalla ja mulla molemmilla taita. Oljya, shamppoota ja kampaamista) seka Hannan loppujen rastojen  avaaminen( rastoista kun taita ei pois saa, joten ne leikattiin polkkatukaksi ja sitten avattiin).

 

ps. Fsl on edelleen aivan ######jarjesto mutta sen kun jattaa laskuista niin oli ihana viikonloppu!