Valkoiset kaavut liehuivat tuulessa. Amma, Amma, huusivat ja kaavut ja juoksivat kohti rantaa. Hitaimmat Kaavut tyonnettiinn pois tielta. Rokkistara saapui kaupunkiin!

Raivasin tieni hiekalla lootusasennossa istuvien ihmisten lapi ja heitin joogamaton pienen pienelle hiekkaplantille valtauksen merkikisi. Haa!  Taydellinen paikka, suora nakoyhteys pienella korokkeella istuvaan paksuun, valkoiseen verhoutuneeseen, hymyilevaan, valtavia energiaaaltoja lahettavaan Aiti Ammaan. Selan takana kuului aaltojen aani, valkoinen hiekka alla, raikas tuulenvire kasvoilla.

Amma katseli meita kaikkia, paria tuhatta fania, hymyillen. osoitteli valilla jotain ja iski silmaa. Alkoi nauramaan pikkulasten tempuille. Kaivoi nenaansa ja pyyhki hikea kaapunsa hihaan. Sitten han alkoi puhua. Meditoitiin. Valilla Amma antoi ohjeita Malayamin kielella ja ja hanen lahimmat oranssikaapuiset avustajansa kaansivat puheet englanniksi. Siistein meditaatio ikina. Ilmassa pyori sellaiset energiamaarat. Parintuhannen ihmisen hyvat fiilikset, rakkaus Ammaan, Amman raakkaus meihin. Om- aanta tehdessa varis raakkui mukana. OMMMMMMM. AMMMMM. OMMMMM.

Meditaation loputtua Amma esitti edessa istuvalle joukolleen kysymyksia henkisyydesta. Mikrofoni kiersi mutta vain harvat uskalsivat puhua. Jotkut aloittivat mutta purskahtivat itkuun tai nauruun tai vaipuivat trannssiin. Amma kuunteli vastauksia, valilla hihitteli vastauksille. Valilla naytti etta han ei kuuntele ollenkaan, leikki vain sylissaan istuvien lasten kanssa.

Ammaa on outoa tarkkailla. Han tekee miljoonaa asiaa samaan aikaan mutta on silti taydellisen keskittynyt kaikkeen mita tekee. Han nayttaa paksulta peikkomuorilta mutta on samalla kaunein ikina nakemani ihminen. Han nayttaa halattavalta luotettavalta pyhalta hyvalta.

Kun Amma poistui rannalta alkoi taas kaapujen kilpajuoksu. he juoksivat ripeaan kavelevan Amman vierella. Minakin otin pari juoksuaskelta, vaikken valkokaapu ollutkaan. Sen verran olin myontynyt pukukoodistolle etta ostin valkoisen paidan. Mutta ei kokovalkoista minulle.

Rantameditaation jalkeen Amma veti Bhajanien ( antaumuksellisia uskonnollisia lauluja) laulamisen suuressa hallissa. Istyuin maassa ja lauloin. Karaoketyylisesti laulun sanat heijastettiin isoille valkokankaille. Amman valittava aani taytti hallin. Ihmiset heiluivat ja hiejasivat itseaan musiikin tahdissa. Lavalla oranssikaapuiset soittivat intialaisia perinnesoittimia. Vieressani istuva nainen heittaytyi yhtakkia taaksepain. AMMMA AMMA AMMA! hanen vartalo kouristeli, kadet heittelehtivat sivuilta sivuille. Pari minuuttia kohtausta kesti ja sen jalkeen nainen jai velttona makaamaan maahan. Naytti kun oisi saanut isoimman orgasmin ikina. Miesten puolella nain samanlaisia kohtauksia.

Ja taas loppuu nettiaika....